Ceny mięsa zmieniają się dynamicznie w każdym tygodniu. Poniżej znajduje się cennik z całym dostępnym asortymentem.
W przypadku zainteresowania naszymi
produktami, prosimy o kontakt telefoniczny, lub mailowy.
Wtedy prześlemy
Państwu obowiązujący i aktualny cennik.
WIEPRZOWINA | CENA (netto) zł/kg | PODROBY | CENA (netto) zł/kg |
---|---|---|---|
Elementy bez kości | Podroby wieprzowe |
||
Schab środkowy b/k | 14,90 | Ośrodki kompletne | 3,45 |
Kark b/k | 15,00 | Wątroba | 3,85 |
Polędwiczki | 19,50 | Serca | 5,25 |
Bok b/żeber | 14,40 | Płuca | 2,95 |
Bok b/ żeber b/skóry | 15,40 | Ozory | 11,95 |
Szynka b/k | 11,60 | Nerki | 2,95 |
Szynka b/k mięśnie | 13,50 | Podroby wołowe | |
Biodrówka b/k/ Ogonówka b/k | 10,80 | Ozory | 14,25 |
Łopatka b/k extra | 10,50 | Serca | 4,60 |
Golonka b/k | 10,40 | Jądra | 15,25 |
Mięso klasy II A 80/20 | 9,00 | ||
Mięso klasy II B 50/50 | 5,50 | Podroby cielęce |
|
Podgardle b/skóry | 6,50 | Ośrodki kompletne | 10,95 |
Podgardle z/skórą | 5,60 | Wątroba | 21,50 |
Policzki | 19,85 | Serca | 5,50 |
Słonina | 5,00 | Płuca | 4,85 |
Tłuszcz drobny twardy | 3,00 | Ozory | 28,00 |
Tłuszcz drobny miękki | 2,00 | Nerki | 4,50 |
Skóry | 2,20 | Grasice | 38,00 |
Uszy | 5,50 | ||
Elementy z kością | |||
Schab z/k | 11,50 | ||
Kark z/k | 11,80 | ||
Żebra paski | 18,40 | ||
Żebra mostkowe | 7,90 | ||
Szynka z/gol I Szynka b/gol | 8,20 | ||
Biodrówka z/k | 7,80 | ||
Łopatka z/gol I Łopatka b/gol | 7,10 | ||
Bok z/żebrami | 13,40 | ||
Golonka przednia/tylna | 8,20 | ||
Nogi przednie | 4,60 | ||
Nogi tylne | 2,50 | ||
Głowy | 2,50 | ||
Ogony | 5,10 | ||
Kości schabowe/karkowe/paluchy | 1,20 | ||
Kości rurkowe | 0,60 | ||
Półtusza agencyjna klasy S | 7,40 | ||
Półtusza b/głowy b/szynki klasy S | 7,90 | ||
WOŁOWINA | CIELĘCINA |
||
Elementy bez kości | Elementy bez kości |
||
Antrykot b/k | 39,80 | Udziec b/k | 42,80 |
Rostbef oczyszczony b/k | 40,30 | Łopatka b/k | 36,25 |
Polędwica | 79,00 | Górka oczyszczona b/k | 51,85 |
Kark b/k | 19,60 | Kark b/k | 25,80 |
Łopatka b/k | 24,00 | Mostek b/k | 25,80 |
Mięso klasy I | 24,40 | Polędwiczka | 61,85 |
Łata | 18,70 | Mięso klasy II | 22,80 |
Mostek b/k | 24,00 | Gicz b/k | 35,25 |
Pręga b/k | 20,60 | ||
Policzki | 27,80 | ||
Mięso klasy II | 13,80 | ||
Tłuszcz drobny | 3,40 | Elementy z kością |
|
Elementy zadu wołowego | Udziec z/k | 35,25 | |
Górka z/k | 28,25 | Żebra | 19,90 |
Górna zrazowa | 31,00 | Mostek z/k | 19,90 |
Ligawa | 35,10 | Gicz | 22,85 |
Skrzydło | 27,30 | Gicz stojąca | 28,85 |
I krzyżowa | 28,10 | Kości | 5,10 |
Dolna zrazowa | 27,30 | Kości rurkowe cięte | 5,10 |
Mięso wołowe b/k | 27,30 | Tusza cielęca | 19,60 |
Elementy z kością | Ossobuco | 30,85 | |
Antrykot z/k | 23,00 | ||
Rostbef z/k | 25,40 | ||
Szponder | 18,90 | ||
Pręga z/k | 18,20 | ||
Ogon | 21,50 | ||
Kości cięte | 0,90 | ||
Ćwierci zadnie | 16,40 | ||
Ćwierci kompletne | 14,40 | ||
Ćwierci kompletne 290+ | 14,80 | ||
Ćwierci przednie | 13,60 |
Kotlety/Steki | Cena (netto) zł/kg |
---|---|
Schab wieprzowy z kością | 12,50 |
Schab wieprzowy z kością profilowaną | 19,00 |
Ossobuco wołowe | 21,00 |
Antrykot wołowy z kością | 24,00 |
Rostbef wołowy z kością | 26,40 |
Antrykot wołowy bez kości RIB EYE | 40,30 |