JESTEŚMY MALI, DLATEGO BARDZIEJ SIĘ STARAMY.

Restauracje

Dostosowujemy się do każdego klienta i dostarczamy asortyment, którego potrzebuje.

Ze względu na elastyczność pracy na dziale rozbioru, każdy element mięsa może być ucięty dłużej, krócej, lub w każdy inny sposób. Każdy z naszych klientów, prowadzi działalność w inny sposób i potrzebuje innego surowca, a my jesteśmy w stanie przygotować prawie wszystko.

W sytuacjach awaryjnych i nagłym zapotrzebowaniu, mamy możliwość dostarczenia zamówienia tego samego dnia, w ciągu kilku godzin.

Placówki publiczne

Te instytucje zaopatrujemy w pełny asortyment mięsa czerwonego. Świeżość i bezpieczeństwo żywności musi być bezdyskusyjna i zapewniona codziennie.

Jesteśmy dobrzy w codziennym dostarczaniu kompletnych zamówień mięsa, stąd długoletnia i bezproblemowa współpraca z naszymi klientami.

Sklepy mięsne

Jesteśmy zakładem rozbioru mięsa i nie posiadamy własnych sklepów.

Dostarczamy mięso do sklepów mięsnych oraz stoisk mięsnych znajdujących się na targowiskach. Nasza przewaga nad konkurencją polega na dostarczeniu mięsa poddanego rozbiorowi tego samego dnia i przygotowaniu asortymentu niestandardowego.

Masarnie

Współpracujemy z małymi i średnimi zakładami produkcyjnymi, które przetwarzają mięso.

My znamy się i specjalizujemy w rozbiorze i produkcji elementów surowego mięsa. Inne procesy i obróbkę pozostawiamy firmom, które znają się na tej konkretnej działalności. Naszym klientom dostarczamy cały asortyment mięs czerwonych: wieprzowinę, wołowinę, cielęcinę oraz podroby.