JESTEŚMY MALI, DLATEGO BARDZIEJ SIĘ STARAMY.

Przedstawiamy Państwu katalog, który zawiera wszystkie elementy mięs czerwonych, dostępnych w ciągłej sprzedaży i dostarczanych codziennie do naszych odbiorców.

Oferowane mięso cielęce, wołowe i wieprzowe zostało uszeregowane i podzielone, w sposób ułatwiający odnalezienie i zapoznanie się z każdym rodzajem elementu, jego przeciętną wagą i wielkością.

Na podstawie dotychczasowej współpracy z naszymi klientami, wybraliśmy i umieściliśmy tutaj produkty zamawiane najczęściej.

Nie ma jednak żadnych przeszkód, aby stworzyć nowy asortyment spełniający Państwa wymagania i potrzeby.

W przypadku wydłużenia świeżości i łatwiejszego przechowywania, część naszych odbiorców preferuje elementy mięsa pakowane próżniowo. Możemy zaoferować także elementy mrożone, które posiadają znacznie dłuższą możliwość przechowywania, przez co także znajdują swoich odbiorców i określone zastosowanie.